NEWS

Ndizet skena e Artit të Fjalës: Fillon Edicioni i VII i ‘Re-Debate’ – Kampionati Kombëtar i Debatit në Shqipëri

Pas gjashtë edicioneve të suksesshme LIBURNETIK ka filluar edicionin e VII-të të Kampionatit Kombëtar të Debatit, Re-Debate, duke dëshmuar tashmë traditën e konsoliduar të programeve me në fokus zhvillimin e mendimit kritik dhe kultivimin e kulturës së debatit tek të rinjtë e 47 shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale…
Read More

Re-Debate: Mbyllet me sukses Edicioni i Gjashtë i Kampionatit Kombëtar të Debatit në Shqipëri”. Shkolla Petro Nini Luarasi nga Tirana shpallet fituese!

Re-Debate, Kampionati Kombëtar i Debatit i kthyer tashmë në një traditë, mbylli me sukses edicionin e gjashtë. Një program i LIBURNETIK Organisation me në fokus zhvillimin e mendimit kritik përmes kulturës së debatit. Re-Debate përfshiu në një rrugëtim 10 mujor më shumë se 1500 të rinj nga 48 shkolla të…
Read More

Nis edicioni i VI i Kampionati Kombëtar i Debatit, Re-Debate

Pas pesë edicioneve të suksesshme LIBURNETIK starton edicionin VI të Kampionatit Kombëtar të Debatit, Re-Debate, duke dëshmuar tashmë traditën e konsoliduar të programeve me në fokus mendimin kritik dhe kulturën e debatit tek të rinjtë e shkollave të mesme. Një iniciativë e përkrahur nga Fondacioni “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”,…
Read More
Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting