Starton Faza e Dytë e Re-Debate VII, ja përballjet e shkollave në nivel rajonal

Pas përfundimit me suksesit të fazës së parë, LIBURNETIK njofton fillimin e fazës së dytë të Re-Debate VII, Kampionatit Kombëtar të Debatit, me përfshirjen e shkollave më të mira në nivel rajonal. Ky raund do të sjellë përballje mjaft interesante ndërmjet ekipeve të shkollave me nxënësit më të talentuar në vend.

Edhe këtë edicion, struktura e kampionatit ka mbetur ashtu si në edicionet e kaluara. Debatet në nivel rajoni do të zhvillohen pa short, në qytetet ku Re-Debate ka 2 skuadra. Ndërkohë, në qytetet që janë 3 apo më shumë skuadra do të konsiderohet shorti për ndarjen e tyre duke siguruar një konkurrencë të barabartë për të gjithë skuadrat pjesëmarrëse.

Gjatë këtij edicioni skuadrat do të konkurojnë me tema të ndryshme që kërkojnë një kuptim të thellë të çështjeve aktuale dhe aftësi të forta argumentuese.

Kampionati synon nxisë mendimin kritik dhe të zhvillojë aftësitë e komunikimit të të rinjve, të rrisë vetëdijen e tyre sociale dhe të promovojë respektin dhe mirëkuptimin ndërmjet  mendimit ndryshe. Përveç përfitimeve edukative, Re-Debate VII është një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë për të ndërtuar lidhje dhe për të zhvilluar aftësi të rëndësishme të rrjetëzimit që do t’i shërbejnë atyre gjatë gjithë jetës.

Nr. Debatit QYTETI SHKOLLA 1 SHKOLLA 2 DATA
1 Berat Irfan Ngjeqari Kristaq Capo 30.04.2024
2 Kruje / Fushe Kruje Shote Galica Gjergj Kastrioti Skenderbeu 02.05.2024
3 Rreshen / Lezhe Hydajet Lezha Rogacionistet 02.05.2024
4 Lezhe Rreshen Hydajet Lezha 02.05.2024
5 Tirane Petro Nini Luarasi Ernest Koliqi 07.05.2024
6 Tirane TES Teknike  Ekonomike 07.05.2024
7 Tirane American British S.A Ibrahim Hasmema 07.05.2024
8 Tirane Protagonistët Ibrahim Hasmema 07.05.2024
9 Tirane New York Herman Gmeiner 08.05.2024
10 Tirane Willson Sami Frasheri 08.05.2024
11 Tirane Ismail Qemali Hoteleri-Turizëm 08.05.2024
12 Tirane Harry Fultz Qemal Stafa 08.05.2024
13 Fier Janaq Kilica Numani 09.05.2024
14 Vlore Halim Xhelo Tregtare 09.05.2024
15 Vlore Pavaresia Tregtare 09.05.2024
16 Gjirokaster Asim Zeneli Fryme Dashurie 10.05.2024
17 Sarande/Konispol Bido Sejko Hasan Tahsini 10.05.2024
18 Sarande Antoni Athanas Hasan Tahsini 10.05.2024
19 Shkoder 28 Nentori Hamdi Bushati 13.05.2024
20 Shkoder Jordan  Misja Hamdi Bushati 13.05.2024
21 Peshkopi / Kukes Havzi Nela Shkolla Profesionale Peshkopi 14.05.2024
22 Durres Naim Frasheri Migjeni 15.05.2024
23 Durres Beqir Çela Shkolla Profesionale Golem
24 Kamez Shkolla Ibrahim Rugova Shkolla Profesionale Kamez 16.05.2024
25 Elbasan Dhaskal Todri Kostandin Kristoforidhi 16.05.2024
26 Elbasan Kostandin Kristoforidhi Shkolla Profesionale 16.05.2024
27 Korce Shkolla e Mesme Platon Shkolla Themistokli Germenji 17.05.2024

 

Të gjitha përballjet do të transmetohen gjithashtu në rrjetet sociale të organizatës LIBURNETIK dhe faqet e dedikuara të Re-Debate në Instagram, Facebook dhe YouTube.

Re-Debate, Kampionati Kombëtar i Debatit zbatohet nga Organizata LIBURNETIK në partneritet me KRK – Kongresin Rinor Kombëtar, me mbështetjen institucionale të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit dhe AKPA. Ky projekt-program mundësohet me mbështetjen e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët si edhe UNICEF Albania përmes projektit ‘Qëndro’ mundësuar nga Qeveria Italiane.

Leave A Comment

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting