300 DEBATE

61 BASHKI

47 SHKOLLA

4 ÇMIME

100
1 +
të rinjë të përfshirë

shkolla të mesme

Re-Debate | Kampionati Kombëtar i Debatit

Debati si instrument për modelin e zhvillimit social dhe ekonomik të Shqipërisë

Re-Debate është Kampionati Kombëtar i Debatit për shkollat e mesme në Shqipëri i cili zbatohet nga organizata LIBURNETIK. Kampionati Kombëtar i Debatit është një ndër projektet rinore më të konsoliduara në vend.

Kampionati Kombëtar i Debatit që në edicionin e parë ka si partner insititucional Ministrinë e Arsimit dhe Sportit.

EDICIONET E RE-DEBATE NDËR VITE

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting